"95 Na" Nucleic Acid Specimen Detectors "Epidemie" Dagelijks [Foto’s]

"95 Na" Nucleic Acid Specimen Detectors "Epidemie" Dagelijks [Foto’s]

Liu Bing’s mobiele telefoon in het "Fire" Mobile Cranks Laboratory Station eindigde in de mobiele telefoon (foto’s op 14 november). In de vroege uren van de ochtend ondersteunde Heilongjiang Provinciaal ziekenhuis het "vuur" Mobile Cranks Laboratorium in Heilong, liu Bing en teamgenoten hebben de detectie van nucle?nezuurmonsters opgevoerd.

Liu Bing, geboren in 1997, is een "vuur" Mobile Crankhak Laboratory Medical Team voor Heilongjiang Hospital. Na de diagnose van gediagnosticeerde gevallen op 27 oktober werd het Provinciaal Ziekenhuis van Heilongjiang voor het eerst geassembleerd voor het medisch personeel om de Black River te helpen.

Uitpakken, desinfecteren, halen van nucle?nezuren … een reeks eenvoudactiviteiten zorgt niet voor de zorg en geduld van Liu Bing. Er zijn 33 medische teams in Liu Bing, en iedereen is ‘s nachts en wordt gehouden in hun respectieve posities. In de ogen van Liu Bing is het laboratorium een ??plaats rechtstreeks aan het virus "face-to-face", en er kan een positief exemplaar zijn in elke acquisitiebuis. Dit werk vereist niet alleen volledige moed, maar heeft ook nauwkeurige bediening nodig.

Liu Bing is een Heihe-persoon, die op het land van zijn geboortestad staat, voelt ze zo ver van zichzelf af.

"Ik weet dat ik nu meer belangrijke dingen heb, deze keer ga ik maar één doel, dat wil zeggen, neem het virus ‘naar" "." Xinhua News Agency Reporter Wang Song Photo.