"Nationaal primair en secundair onderwijs Smart Education Platform" in proefbedrijf worden volledig gelanceerd online versie van de lesbronnen

"Nationaal primair en secundair onderwijs Smart Education Platform" in proefbedrijf worden volledig gelanceerd online versie van de lesbronnen

People’s Network Beijing 1 maart (Reporter Sun Jing, Hao Meng Jia) Leerde van de persconferentie die vanmorgen wordt gehouden, om zich aan te passen aan de nieuwe situatie, promoten van hoge kwaliteitsontwikkeling van basisonderwijs, "Nationaal primair en secundair schoolnetwerk cloudplatform "Een paar dagen geleden tot" nationaal primair en middelbare school Smart Education Platform "en zal eind maart officieel worden gelanceerd. Tijdens het praten over hoe het platform de school effectief zal dienen om de "dubbele reductie" -werk, Li Yugang, het ministerie van Onderwijs, directeur, "dubbele reductie" beleidsversie, het platform van het platform, het aantal bezoeken en het aantal bezoeken en Inhoudsstromen zijn hoog de stijging van de operatie heeft een belangrijke rol gespeeld bij het dienen van "dubbele mijnbouw".

Lu Yugang heeft ge?ntroduceerd dat dit upgrade-gebouw "National Primary and Secondary Wisdom Education Platform", focus op het verbeteren van het bedieningsontwerpniveau, post-class serviceniveau en lesniveau in de klas. In de sector "Docentenstudie", gespecialiseerd in bedrijfsontwerpkolommen, het leveren van subsectie van richtlijnen voor werkontwerp en eerste prijs van nationale basisonderwijsonderwijsresultaten op huiswerkontwerp.

Vervolgens zal het platform de kwaliteitsbewerkingen van over de hele wereld verder samenvatten om te leren van het gebruik van leren.

Om het serviceniveau van de post-class te verbeteren, is het platform gespecialiseerd als een van de zes sectoren, onafhankelijke instellingen, volledig weerspiegelt de aandacht op het post-class servicewerk.

Het platform is algemeen geselecteerd op alle aspecten van de servicebronnen van de kwaliteitsklasse, en er is momenteel 1166 regels.

Tegelijkertijd zijn er ook online musea van National Musea, Digital Musea, "Digital Dunhuang" en enkele universiteiten zoals Peking University, Tsinghua University, en verrijken verder de post-class-servicebronnen van de school.

Om het niveau van het lesgeven van de klas te verbeteren, biedt het platform een ??rijkdom natuurlijk lesbronnen. Het heeft alleen alleen de nationale codes van lesmateriaal en de leermaterialen van mensen. De nieuw toegevoegde cursussen van 116 leerboeken in de nieuw verhoogde lesmaterialen zullen zijn volledig bedekt. ??Gebruik deze tekstboekenversies van plaatsen en scholen.

Lu Yugang onthulde dat de volgende stap, het platform zal ook online gaan voor de rest van de tekstbookversie van de cursusonderwijs, alle nationale programma’s van het lesmateriaal, bevorderen, de meerderheid van de leraren om te leren van kwaliteitsbewijs, optimaliseren Onderwijsontwerp, verrijken de lesinhoud, en verbetert voortdurend de kwaliteit van het lesgeven in de klas, bevordert ook het delen van kwaliteitsbewijsbronnen in plattelandsgebieden, die de nationale voorschriften ondersteunt.

Daarnaast heeft het platform ook een "Double Minus" -werkingsgedeelte op het platform vastgesteld en een aantal plaatsen en scholen aanbevolen om de "dubbele mijnbouw" -werk te implementeren. Deze uitstaande behuizing helpen om elkaars scholen te promoten om van elkaar te leren. Verdere verbetering van het niveau van de school om het werk "Double Minus" uit te voeren. (Editor: Hao Mengjia, Qinhua) Delen Laat meer mensen zien.