"10 O’Clock-integratie van de Chinese harmonie" National Begint het "Passende en negatieve" serviceproces van de Gemeenschap

"10 O’Clock-integratie van de Chinese harmonie" National Begint het "Passende en negatieve" serviceproces van de Gemeenschap

Oorspronkelijke titel: "10 O’Clock-integratie met Chief Classroom" National Starts versnelt het "Passende en negatieve" serviceproces van de Gemeenschap onlangs, een "Passende veroudering" Public Welfare Action is in veel steden in het hele land over, helpt de gemeenschap " Passende veroudering "Serviceproces Help Community ouderen beter in het moderne leven sneller, door rijke en interessante gevarieerde cursussen.

  Sinds eind april dit jaar, Fuzhou, Fuqing, Wuhan, Chengdu, Hefei, Zhengzhou, enz. Brengt de oudere industrie-eigenaren op maat gemaakte organisatielaching en praktische oefeningen.

  Het is duidelijk dat "10 uur integratie van de Chinezen" een nationale grootschalige zorg is voor de nationale grootschalige zorg voor de Rongqiao-groep, het onroerend goed van Rongqiao, en de Lin Wenjing Charity Foundation. Eten, financi?n, enz. , lanceer 4 curriculum systemen in Intelligentie, Gezondheid, Kunst en Sport, en helpt ouderen om nieuwe vaardigheden te ontgrendelen in het oudere leven, en helpen hun snelle integratie in het moderne leven.

  In Fuzhou, om ouderen te helpen bij het oplossen van het filosofie-conflicten met de jongeren, integreert Fuzhou Chinees uitnodigingen uitnodigingen Senior Family Education Instructeur van het Ruyan Parent-Child Park om een ??"scheiding van ouder-kind onderwijs" uit te voeren, het moderne te analyseren Wetenschappelijk ouderschapconcept, haal de bevestiging en identiteit van het levendig van de ouderdom.

  In Wuhan en Chengdu zijn de ouderdoms die in het buitenland integreren ook in contact komen met de traditionele Chinese cultuur onder leiding van 2 non-erfenis, en voelen de unieke charme van de Chinese traditionele cultuur. Wuhan Rongqiao uitgenodigd passerende niet-legacy-erfenis Peng Yanhua om het thema "Times Memherden Paper Paper Charm" te brengen, en koos ook speciaal de gebakken winkel voor de belangrijkste grondwet van gehoorstoornissen. Door liefdadigheidsverbinding, laat de liefde verbonden in serie en overdracht . De eigenaren van Chengdu Rongqiao studeerde toen zorgvuldig praktische bewegingen onder leiding van Tai Chi en de erfenis van Zhu Chao, en zeiden dat dat naar huis gaat, het sterke lichaam zal blijven oefenen.

  In Zhengzhou, nodigt Zhengzhou-integratie bankprofessional personeel toe aan de scène, rond de ouderenfraude-kernproblemen "anti-netwerk telecomfraude" om uit te leggen, effectief de anti-fraude en het vermogen van ouderen te verbeteren; in Fuqing is het buitenlandse Chinees van Fuqing Ook werk dat Fuzhou Hall Stomatologisch Hospital de mondgezondheid van de eigenaren is begeleid, die niet alleen de belangrijke kennispunten van de oude mondzorg delen, maar ook een gratis kliniek.

  Dit jaar lanceerde de Rongqiao-groep de Service Merk Slogan "altijd vergezeld", gericht op de full-time industrieservice "Medical Education", die klanten en eigenaren biedt, met temperatuurverzorgingspersoon.

Altijd begeleiden, oude mensen hopen.

In de toekomst, 10 uur integratie, introduceert het klaslokaal ook meer verrijkende cursussen, integratie van de "geschikte leeftijd" leven van meer integratie van de ouderdoms van de ouderdom, het bereiken van "medisch onderwijs en onderwijs, goed leven in het buitenlandse" visie " .

(Editor: Dong Tong, Li Yuan) Delen Laat meer mensen zien.