[Review Line] Zijin E Review: Zie de Sith Qi, laat moreel licht het land van China verlichten

[Review Line] Zijin E Review: Zie de Sith Qi, laat moreel licht het land van China verlichten

Het grote tijdperk roept op voor Great Geest en de verheven zorg vereist een voorbeeldleider.

Op de ochtend van 5 november kwam Algemeen Secretary Xi Jinping bijeen bij het 8e National Moral Model en Nomination Award in de Grote Zaal van de People, drukte oprechte groeten en gefeliciteerd uit.

Hij ging naar het midden van de vertegenwoordiger en hij probeerde te ruilen en nam een ??groepsfoto.

Het land is niet rijk en mensen zijn niet vloeiend. Moreel model is de benchmark van het nieuwe tijdperk, het model van de beschaving, is ook een pionier in de constructie van spirituele beschaving. Deze keer kregen 68 kameraden het ertoestel van de 8e nationale morele model, 254 kameraden uitgeroepen tot de 8e nationale nominatieprijs van de Nationale Morele Model, een reeks bekende namen, om een ??beschaafdheidsmodel vast te stellen, en het lampje van de moraal verlicht het land van China. Moreel model, het labelen van de geest van de Geest. Iedereen is goed. Het morele model en de winnaar van de nominatieprijs is een werknemer op gewone positie. Elke naam heeft een kracht van vocht achter elke naam.

"Ik moet sneller rennen, ik kan de tijd rennen", Zhang Dingyu is een geleidelijk bevroren symptoom, maar het is volledig toegewijd aan de "epidemie?n"; van de afgelopen 33 jaar heeft Qiu Haibo veel tijd in het land genomen , met uitstekende de Geest van medische vaardigheden, grote liefde en onzelfzuchtige toewijding interpreteert "omgekeerde krijger" en "Times Heroes"; "Zolang er een ademhaling is, zal ik op het podium staan, ik geef mijn best op, Wet alle, negen doden, geen spijt! "At, Zhang Jiamei brengt ons de waarheid … ze tilden door alle lagen van het leven, verlicht onze geest van de sterren met moreel licht.

Mide is goed, toonaangevende beschaafde stijl. "Het grote commending van het nationale morele model, toont de vruchtbare prestaties van de socialistische ideologische en morele constructie, waarbij de geest van de hoogste geest van de Chinese natie benadrukt, de kracht van alle unity en ervaring van het nationale volk condenseren.

"Moral Model and Nomination Award-winnaar, of helpen anderen, of zien de gerechtigheid, of eerlijk betrouwbaar, of toewijding, of filiale vroomheid, ze promoten de socialistische kernwaarden, met behulp van niet-aflatende strijd om de Chinese geest te interpreteren, hooft ook de sterkte van China stijl van de Chinese natie.

Loop hen, zorg voor hen, om ze te promoten, wil gewoon de dertien zien, laat morele zon de wereld bestrooien, vochtig het Chinese land, warm elk hart. Betaal hulde, teken de voorwaartse kracht.

Moreel model is ook de "gewone held" van de mensen. Hun daden kunnen leren, hun geest kan worden achtervolgd. Hun daden zijn levendige studieboeken, onthullen ons, zolang er een stevige ideale overtuiging is, niet-aflatende strijd, de voet doet een normaal ding, en dan kan gewone positie ook een buitengewone prestatie cre?ren, een buitengewoon leven schrijft.

Daartoe, terwijl we het morele model herkennen, moeten we leiden tot de rol van het voorbeeld, de teelt van de positieve energie, beginnend van onszelf, te beginnen met de kleine dingen, met Chongde aan een goed streven naar het dagelijks leven en onder hen te werken. Duitse filosoof Kant heeft gezegd: "Slechts twee dingen in de wereld zijn diep aangeraakt, één is de heldere sterrenhemel, een is onze heat-moraliteit." Je kunt bevestigen dat iedereen voorstandert model, zorgmodel streeft naar Moral Seeds verspreid, en moet een bredere, prachtige landschappen in China laten groeien. (HU HUI) Gerelateerde aanbeveling.