Voormalige Hai Cheng Hot Ground om Hong Kong en Macao Jeugdinnovatie te helpen

Voormalige Hai Cheng Hot Ground om Hong Kong en Macao Jeugdinnovatie te helpen

  Vanaf de 16e verdieping van het voormalige Sea Financial Center, "het licht van de Bay Area" Ferrise Wheel, Happy Harbor en Ander landschap, dit is het hoofdkwartier van de eerste "eenhoorn" ondernemingen in Qianhai. Op 27 november volgde de verslaggever de "Tongxin Guang Kong en Macao om de handen aan te sluiten bij de Big Bay Area" Network Theming Event kwam naar Shenzhen Qianhai om de ontwikkeling van Hong Kong en Macao Youth te begrijpen.

  Sterk Platform Guangsu Hong Kong en Macao uitstekende jonge talenten om te schilderen streven ernaar om een ??demonstratie- en animatie-creatief platform te cre?ren, de nieuwste schatting van het bedrijf van 13 miljard yuan, de lay-out van 19 steden in het hele land, het team van het bedrijf is meer dan 500 mensen . Kom om de creatie van Weibo te trekken. Volgens de oprichter van het bedrijf is de voorzitter van Wei Bo ge?ntroduceerd, de gemiddelde leeftijd van het tekenen van werknemers 25 jaar oud, de meesten van hen zijn jongeren in "95" "00". Op dit moment zijn er 260 Shenzhen Headquarters-teams, waaronder 40 Hong Kong-personeel, 10 Macao-medewerkers en bijna 1/5 werknemers op het hoofdkantoor uit Hong Kong en Macao.

  Hong Kong en Macao Jeugd heeft een gediversifieerde culturele achtergrond en internationale visie, die de meest gewaardeerde kwaliteit van Weibo’s de meeste waardering van Hong Kong-ontwerpers is. "We hebben veel UI-ontwerpers van Hong Kong. Hun werken hebben zowel de traditionele cultuur en kunnen goed worden gebruikt met internationale esthetiek." Wei Bo zei.

  Met de voortdurende promotie van de bouw van Guangdong en Hong Kong, Macau, vele bedrijven open voor Hong Kong en Macao Jeugd. In januari 202 lanceerde Shenzhen de voormalige Harbor en Macao Youth Recruitment Plan, lanceerde 19 Qianhai-ondernemingen, met meer dan 140 rekruteringspalen. Het wordt gemeld dat als het normalisatiesysteem, de voormalige haven- en Macao Youth Recruitment Plan offline, de maandelijkse organisatie van de jurisdictie, de belangrijkste ondernemingen in de jurisdictie, meer dan 100 rekruteringsfuncties voor Hong Kong en Macao Youth uitgebracht, die financieel bedekken, Technologie, professionele diensten, logistieke industrie en andere velden. Multi-beleid "Escort" Hong Kong en Macao Jeugdontwikkeling 2020, Shenzhen vrijgegeven "Enkele maatregelen om Hong Kong en Macao-bewoners verder te vergemakkelijken" Als een diephavenspartnerschap heeft de voorzee ook enkele welzijnsbeleid voor portisten uitgebracht, waardoor werkgelegenheidssubsidies, verkeerssubsidies, talentbehuizing, enz. Voor Hong Kong Youth. De Reporter-groep bezocht het bedrijf. De 27-jarige poortjongeren is een van hen. Gebaseerd op de ontwikkelingsvooruitzichten van Shenzhen Internet en digitale creativiteit, en wordt aangetrokken tot de ontwikkeling van een goede ontwikkeling in Hong Kong Jeugd, kwam Xiaoxin naar Shenzhen. Ze vertelde verslaggevers dat ze na het aanvragen van talentbehuizing slechts meer dan 1.000 stuks per maand huurt, en ze kunnen hun carrière in Shenzhen zonder zorgen ontwikkelen.

  Er zijn nog steeds veel Hong Kong en Macao Jeugdinnovatie.

Qi Ziyi, het hoofd van de voormalige Watellilter, innovatieve ondernemersbasis, Zheng Siyi, is een continue ondernemer, en er zijn meer dan 60 porties van het Dawan District Qingchuang Center om zich te vestigen. De oprichter van Industrial, Hong Kong Youth Chuangguan Gaonuo begon wortel voor de zee, de focus van intelligente logistiek en intelligente apotheek, met 5 wereldwijde onderzoeks- en ontwikkelingsbureaus in Boston, Londen, Hong Kong, Shenzhen en India, project voltooide financiering 4300 Wanang munten.

  Uitstekende service breidt zich uit Hong Kong en Macao Jeugdontwikkelingsruimte als de voorzee van Guangdong en Hong Kong, Macau Dawn District en zoekt actief naar Hong Kong en Macao Jeugd in de Pre-Seas in Guangdong en Hong Kong, Macau Bay Area. Meer ontwikkelingsmogelijkheden. Volgens Hou Jing, het Hong Kong Services Office of the Qianhai Authority, vanaf oktober dit jaar, het geaccumuleerde incubatieteam van de jeugddroomwerk in de Qianhai Shenzhen, waaronder 226 Hong Kong-teams. "We hopen een soepel dockingbeleid te cre?ren, gebruik effici?nt de bronnen van de hele keten, all-round, fulltime, en alle elementen van de ondernemers ecologische keten om het succespercentage van Hong Kong en Macao Jeugd in deze branche te verbeteren . ‘Zei Hou Jing.