Wereldvaardigheden Competitie China Trainingsbasis First Settled Qinghai

Wereldvaardigheden Competitie China Trainingsbasis First Settled Qinghai

  De verslaggever leerde van de afdeling Human Resources en Social Security of Qinghai, de Qinghai Water Telecommunicator is ge?dentificeerd als de 46e Wereldvaardigheden Competitie China Trainingsbasis, wat de eerste schikking is van de Wereldvaardighedenwedstrijd voor het eerst. Qinghai Province. De Wereldvaardigheden Competitie staat bekend als "World Skills Olympics", gehouden een of twee jaar.

China Trainingsbasis is een belangrijk platform om het nationale team van de Wereldvaardighedenwedstrijd te verwijderen. Het is ook een belangrijke koerier voor de ontwikkeling van hulpbronnenaanvragen, internationale uitwisselingssamenwerking en resulteert in de Wereldvaardighedenwedstrijd. Het is ook belangrijk om de Specialisatie, standaardisatie en wetenschappelijkheden van de nationale implementatie van de mededinging. Bericht.

  Om een ??goede baan te doen in de 46e Wereldvaardighedenconcurrentie, is het Chinese Organisatiecomité van de Concurrentie van 46e Wereldvaardigheden vastbesloten om een ??Chinese trainingsbasis in 245 eenheden in het land op te richten, waarin Qinghai Water Telecom College de training van elektronisch aanneemt Technologieprojecten..

Qinghai Provinciale Human Resources Social Security Department zal het Qinghai Water Telecom College begeleiden om zijn taken op een serieuffellei te voeren in overeenstemming met de National Training Base Construction-vereisten, strikt de preventie- en controle-eisen van de epidemie, en bieden de nodige garanties en ondersteuning en Goed gedaan in elektronische technologie project trainingspecifieke organisaties. De Chinese deelnemers bieden een solide garantie in de wedstrijd van 46e wereldvaardigheden. (Editor: Yang Wei, Liu Peiran) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.